0031-0162434131
0031-06-27979447
info@traffic-care.nl

In de media

Hartelijk welkom op de website van Traffic-Care

Traffic-Care, een bedrijf dat zich toelegt op het bedenken/ontwikkelen, introduceren en leveren van noviteiten op verkeersgebied.

De oprichter, Stan de Lie, sinds 1991 werkzaam in de "verkeersbranche", heeft op het gebied van productontwikkeling en commercie, altijd getracht een eigen koers te varen.
Om dit in de toekomst te kunnen blijven doen is besloten Traffic-Care te starten.

In nauw overleg met samenwerkende partners, verkeerskundigen, wegbeheerders, aannemers en voorschrijvende instanties (zoals CROW/SWOV/VVN etc.) worden zinvolle ideeƫn besproken, geƫvalueerd en doorontwikkeld tot een concreet product.
Traffic-Care is van mening dat op deze manier werken de enige, zinvolle manier is om producten te kunnen leveren, die op het gebied van verkeersveiligheid, milieuverantwoording en rendement, optimaal kunnen functioneren.

Traffic-Care realiseert de meeste projecten "turn-key".
Dus van ontwerp, productie, levering, plaatsing, installatie tot en met verkeersmaatregelen concretiseren en realiseren wij uw plannen.

Vraag offerte aan

 

Zebra-Safe in Blik op de weg

file-page1 1 

Referenties

Gemeente Haarlemmermeer

3 oversteekplaatsen, Burg. van Stamplein in Hoofddorp, oplevering augustus 2013. 6 oversteekplaatsen, Nieuwe Molenaarslaan te Hoofddorp,...

Schiphol

5 oversteekplaatsen luchthaven Schiphol, (4 opleveringen okt.2013, 1 oplevering april 2014), Video-detectie 2 busbaankruisingen luchthaven...

Gemeente Rotterdam

5 oversteekplaatsen aan de Evenaar te Rotterdam, oplevering maart 2010,...